BLENDFILL

Blendfill: een jonge organisatie met een jarenlange ervaring op het gebied van Contract Manufacturing binnen de chemische industrie. Het ontwikkelen van o.a. reinigingsmiddelen en plantenvoedingen kenmerkt zich door een uniek portfolio van vele eigen formuleringen die in de afgelopen jaren door gebruikers als zeer betrouwbare, kwalitatief hoogwaardige producten, gekwalificeerd worden.

Door eigen productie, en daaraan gekoppeld. voorraadbeheer staat Blendfill borg voor een hoge service en kwaliteit.

Blendfill opereert internationaal en heeft locaties in Nederland en Duitsland.

ONZE EXPERTISE IN PRODUCTGROEPEN

  • Reinigingsmiddelen voor de maritieme sector, transportmiddelen, bouwsector en algemene industrietoepassingen
  • Chemische middelen voor oppervlaktebehandeling van metalen
  • Meststoffen voor de kas- en tuinbouw

Blendfill voert geen eigen productlijn in de markt, maar laat dit over aan haar gewaardeerde klanten. Deze bedient Blendfill dan ook graag met de Blendfill formuleringen t.b.v. een private label of white label range.

BIJ BLENDFILL STAAN DE 3-P’S CENTRAAL: PEOPLE, PROCESS, PRODUCT.

PEOPLE

Mensen: Het meest waardevolle binnen de Blendfill organisatie. Kennis en ervaring staan hierbij centraal. Door gerichte opleidingen en een open cultuur ontstaat er een basis binnen  de organisatie waarbij kennis en ervaring verbonden blijft met Blendfill.

PROCESS

Proces: Kosten en kwaliteit zijn belangrijke aspecten binnen het totale proces van Blendfill. Automatisering en mechanisering zijn continu als vraagstuk aanwezig om een optimaal efficiënt proces met de juiste kwaliteitsborging te realiseren.

PRODUCT

Product: Het product dient uiteindelijk het resultaat op te leveren waarvoor het ontwikkeld is. Minder is niet acceptabel. Ontwikkeling van nieuwe producten en doorontwikkeling van bestaande producten is derhalve van groot belang.